Genel · Hayatım · Mucizeler

New York – New York

Günlerim çok rahat, akışta, güzel geçiyor işimi bıraktığımdan beri. Okuyorum, düşünüyorum, arkadaşlarım ile buluşuyorum, yemek yapıyorum, ormanda geziyorum, yoga derken, bir bakıyorum ki bir gün daha geçmiş. Tam düşlediğim gibi.

Bir yandan da geleceğim üzerine düşünüyorum tabii ki. Şu an belli bir yön belirleyemedim kendime ama beni mutlu edebileceğini düşündüğüm konuları araştırmaktayım.

Biriktirdiğim para sonsuza dek yetişmeyeceğine göre, bu süre içinde biraz da kendim için özel birşey yapayım istedim ve oturup düşündüm. Aslında bir çok planlarım vardı bu süre için. Deniz kenarında ev tutmak gibi mesela. Ama şu an kendi evimde daha mutlu olduğumu hissedip vazgeçmiştim. Tüm kalbimle “EVET” demediğim birşey için o kadar para harcamaya değmez diyerekten.

Beni en çok ne mutlu edebilir şu an, diye sordum kendime. Biraz aradan sonra cevap geldi: (Hayır ne kaçarken, ne başka birşey yaparken, modern çağ Türk’ün aklı artık mesela meditasyonda da gelebiliyor :D )

“Sevdiğin öğretmenlerin seminerlerine katıl. Git, gör, aynı odada olmanın enerjisini hisset ve tat.”

Hemen heyecanlandım ve Mart ayı biraz ani olur, ama Nisan olabilir dedim kendi kendime. Bir yandan da “Ne yapıyorsun yaaa??” diye kuşku dolu sorular varken beynimde, yine de soluğu Internette aldım ve araştırdım. Katılmak istediğim en az üç seminerin ard arda New York’ta olduğunu gördüm. Ertesi gün sanki evren “Haydi kızım, haydiiiii” dermiş gibi, bir uçak şirketinden ucuzluk kampanyası haberi geldi posta kutuma. Volkan ile konuşup, hemen inanılmaz ucuz bir fiyata uçak bileti aldım. Fiyat o kadar ucuz ki, arkadaşlarıma anlattığımda inanmıyorlar. Yani bu fiyatın içinde yemek dahil midir acaba diye soracak kadar.

Seminer kayıtlarında da yine benzeri – şıkıdım şıkıdım – tesadüfler sonucu, normalinden çok uygun bir ücrete bilet alabildim.

İşin bir başka güzel yanı, New York yakınlarında yaşayan ve yıllardır görüşemediğim kuzenim ile de bolca vakit geçirebileceğim. Beni misafir edeceği için çok mutluyum.

Bir kaç gün içinde, olay ilhamdan gerçeğe dönüştü. Biletleri alırken bile, “Emin misin, Arzu??” diye sorular doluydu kafamda, ama bu kadar güzel tesadüfler ard arda gelirse bence demektir ki “Evet, bu doğru yol.”.

Acaba her ilhama böyle güvenip takip etsem neler olur hayatımda?

 

 

New York – New York” için 8 yorum

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.