Genel · Hayatım

Evet, evet, evet

2015’te kendime koyduğum hedeflerden biri hayatımdan beni mutlu etmeyen, tüm kalbim ile EVET diyemediğim şeylerden uzak durmaktı. Her günümü sevindiğim, iple çektiğim şeyler ile doldurmaktı.

Yazar ve koç Cheryl Richardson’un kitabında okumuş ve ardından bunu uygulayan insanlar ile tanışmıştım ve onlardan mümkün olduğunu görmüştüm. Bunu becerebilse bilse ancak bencil insanlar becerir diye düşünenler vardır belki. Ama varya tam tersine etrafındakilere destek veren, ilham kaynağı olan, ışık dolu, sevgi dolu insanlar bunlar. Hastalıkta, olumsuz haberler aldıklarında bile durumu en iyi şekilde çözmeye gayret eden, güçlü insanlar. Hayata yenilmeyen insanlar.Böyle Evet’ler ile dolu bir yaşamı başarabiliyor olmaları, beni de ümitlendirdi.

Onlar gibi her sabah uyandığımda tatlı bir heyecan ile, günüme sevinerek uyanmak istiyorum.

Ufak değişiklikler ile başladım, ve sanki evren beni desteklermiş gibi bir sürü ‘hayır’lar kendi kendine hayatımdan çıkmaya başladı. Hatta 2015’in son günlerinde Ho’oponopono uyguladığım insan kendiliğinden kapımı çalıp, ufak bir yardım istedi benden.

Evet’lerle dolu hayat hedefime tümüyle ulaşamadım daha ve 2016’da devam ettirmek istiyorum. Beni canlandıran, gözlerimin içini güldüren, beni sevindiren şeyler eklemek istiyorum her günüme. Başka hedeflerimi gerçekleştirirken stresli dönemler geçirsemde pozitif stres olur böylece.

Umarım hepimizin 2016’sı güzellikler, bolca olanaklar, kahkahalar ile dolup taşan, sevdiklerimizle hoşça vakit geçirdiğimiz bir yıl olur :)

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.