Genel · Hayatım · Mucizeler

Melekler, işaretler ve ben

Doreen Virtue ve Beki Ikala Erikli, kulaklarınızı çınlatıyorum, ama sağ olun var olun sayenizde melek sayıları ve kuş tüyü delisi oldum. Şaka maka bir yana, ne zevkli bir şey!

Biliyorsunuzdur ama yine de bir açıklayayım: meleklerimiz bize değişik yöntemlerle mesajlar gönderirlermiş. Mesela sık sık dikkatimizi çeken sayılar veya her hangi olup olmadık yerlerde karşımıza çıkan tüyler ile yanımızda olup bizi destekledikleri yolunda bize işaretler verirlermiş.

Sayılara dikkat etmeye başladığımdan beri böyle sahneler yaygın hayatımda: “Uff yaaaaa… (misal: dünya’nın yükü omuzlarımda, gelsin de görsün bakalım Atlas bey) Aaaa saate bak, 22:22! Melekler yanı başımdaymış mesajı, yaşasın!”. Çocuğu oyuncakla kandırırmış gibi bende kendimi böylece kara düşüncelerden sıyırıyorum.

Eskiden falımı açıp bakanlar önce bir derin derin içlerini çekerlerdi ve ardından “Aklın karmakarışık, kapkara.”, “Fazla kafana takıyorsun herşeyi, kızım!”, “Rahat olsana biraz, kardeşim!!” diye azarlanırdım. O kadar ki gurur yapıp, değişmeye çalışmamda katkısı oldu. Son zamanlarda azaldı bu bayağı. Bu mesajların da etkisi oldu. Çünkü devamlı düşüncelerimi düzeltmeme dair bir hatırlatma oluyor.

Biliyormuydunuz, telefon numaranızın,  adresinizdeki numaların ve hayatınızın bir parçası olan sayıların da etkisi ve anlamı varmış. Mesela benim şu anki adresimde 359 geçiyor. Doreen Virtue’nın Melek Numaraları kitabında 0’dan – 999’a sayıların anlamları yazılı. Kitaba baktığımda 359 rakamının anlamı: “Yaptığın, veya planladığın değişiklikler senin kutsal hayat amacın ile ilgili dualarına cevaptır. Aydınlanmış ustatların verdiği yön doğru ve güvenilir.”

Şöyle yorumluyorum aklımca: bu adresten taşınmadan önce değişiklikler yaptım mı yaptım, yapmadım mı aynı tas aynı hamam devam edecek hayatım. Eğer önemli bir sayınızın anlamını merak ediyorsanız, bana bildirebilirsiniz ve kitaptan bakabilirim.

Meleklerden işaret derken, anlatmadan olmaz. Yaklaşık iki hafta önce bir iş gezisi için gittiğim Fransa’da, dışarıda bir kafe’de öğle yemeği yerken meleklerin mesaj bolluğuna yakalandım. Çok zevkliydi ve gülmekten alamadım kendimi (daha önce bir hafta boyunca yüzüm bayağı bir asıktı, ekleyeyim).

Geleceğimi düşünüp planlar kurup, baget ekmeğimi yerken, önce kucağıma kuş tüyü düştü. İlk kahkaha, sevinç ve heyecan’dan sonra tam tüyün resmini çekerken bir kelebek geldi ve yüzümün önünde bir kaç tur dans ederek uçtuktan sonra eşyalarımın üzerine kondu. Ardından yanımda park eden ve araba plakası benim ismimin baş harfleri ile başlayan bir arabanın sayılarına kitaptan baktım ve tam o anda düşündüğüm sorunun cevabını aldım.

Bu sabah yine aklıma geldi ve kıs kıs güldüm. Melekleri iş başında hayal ettim. Birisi arabayı görmem için başımı çevirmemi sağlarken (bak buraya Arzu, baksanaaa), öbürü güvercin ile bir tüy için pazarlık yapıyor ve tüyün üç kat aşağıya uçup kucağıma düşmesini sağlıyor. Öte yandan bir başka melek kelebeği görünmez elleri ile bana doğru yönlendiriyor. Komik ama, değil mi?

Tüyü o gün bugün çantamda yanımda taşıyorum. Her an desteklendiğimi hatırlamam için. Ona bir çerçeve alıp, evde özel bir köşe hazırlayacağım.

Yetmemiş gibi bu olaylardan sonraki akşam melek kartlarımda “işaretleri gör” kartını çektim. Sana tüy, kelebek ile işaretler gönderiyoruz, evet, onlar bizden sana işaretler, diyordu kart.

Diyeceğim – daha önce de demiştim – hepimizin dört yanı işaretler ve mesajlar ile dolu, görelim keşke.

Hepinize hayırlı, sevimli, ışık ve pırıltı dolu günler diliyorum.

Ve resimi merak edenler, dikkatli bakarsanız, o tüyünü feda eden güvercin´i cam açıklığında görebilirsiniz. Kamera´ya poz veriyor resmen.

Melekler, işaretler ve ben” için 14 yorum

  1. Çok ilginçtir Beki İkala nın kitabının “kuş tüyleri ile mesaj” bölümünü , iş çıkışı sahilde okumuştum. Oğlum parkta oynarken ben de kitaba daldım. Kitaptaki tavsiye üzerine meleklerden bir mesaj istedim. O esnada oğlum eve dönmek istedi ve kalktık. Yürürken ayağımda topuklu ayakkabı olduğu için ve toprak bir alanda ilerlediğimiz için sürekli yere bakarak ilerliyordum. Oğluma bakmak üzere arkamı döndüm ve beni takip ettiğini görüp tekrar dikkatimi yola verdim. Önünde 1 sn önce kesinlikle orda olmayan bir şey vardı. Bir kuş tüyü. Tabii analiz etmeye alışmış, matematik dokulu beynim inanmayı reddetti. ” burası sahil, martılar tüy döküyordur vs bahaneler üretmeye başladı hızla. Hatta inatla etrafı biraz taradı. Ama ne bir martı ne de dökülmüş bir tüy vardı. Halen hatırladıkça ürperirim. Tüyü de saklarım.

    Liked by 1 kişi

  2. Meleklerin sayılarıyla ilgili yorymumu yazmak istedim hayatımda cok garip durumlar var annemle babamın evlilik tarihiyle doğum tarihimin ayni olması dedelerimin aynı tarihte ölmeleri anneannem ve babaannemin isimlerinin aynı olması sizce bu durum tesadüfmü yoksa meleklerle alakası varmı? Daha önce çok kez değişik şeyler gördüm ailemin gmzünün önünde bile oldu bu beni bilmişliğe tükenmişlipe sürükledi uzun süre hacı hoca gezdk ve antidepresan kullandm fakat yaramadı olayn sadece zihnimdemi gercektemi olduğunu ayırt edememe durumu oldu bunlarn meleklerle alaksı varmıdır

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Salihacım, yorumunuz icin çok teşekkürler. Ne güzel tesadüfler ile doluymuş hayatınız taa başlangıcından beri. Zor bir dönemden geçtiğinize üzüldüm. Umarım şimdi çok daha iyisinizdir. Hiç bir konuda uzman değilim, ama bence melekler saf, güzel işaretler verirler, ve bizi asla üzmek istemezler.
      Size kucak dolusu sevgiler <3 <3 <3

      Beğen

  3. Ben de işaret olduğunu hissettiğim tüyleri alır biriktiririm melek köşemde. Fakat en son yaşadığım biraz kafamı karıştırdı. Tatil için gittiğim bir yerde hediyelik eşya dükkanındaydım aklıma yüzümü güldüren ama gerçekleşme ihtimalinin pek de mümkün olmadığı bir hayal geldi biraz buruk bir gülümsemem oldu. Ardından gözüm yerdeki tahta kutunun içindeki tüyle temas etti kopup düşmüş oraya fakat tüy insan yapımı mor bir tüydü. Ne kadar geçerli olduğunu bilmesem de güzel hissettim.. Aynı gün eve dönüş yolunda bunu düşünürken gerçek bir tüyle karşılaştım bu sefer onu çantama koydum..

    İşaretlerimiz eksin olmasın şifa gibiler..

    Liked by 1 kişi

  4. Merhabalar, yazınız çok güzel öncelikle bunu belirtmek isterim. Ben sürekli 44 sayısını görüyorum acaba bu sayının anlamına bakabilir misiniz rica etsem? Şimdiden teşekkürler. :)

    Beğen

    1. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Ve çok geç cevap yazdığım için lütfen kusuruma bakmayın. Bu ay yeniden çalışmaya başladım ve tüm yeniliğin getirdiği heyecan ve sevinç içinde etrafımda olanları unutmuş gibiyim :) Severek 44 sayısının anlamına baktım, pek hoşmuş: The angels are giving you extra comfort, love, and support right now. Ask them for help with everything, and listen to their guidance through intuition.
      Melekler size şu an normalinden de fazla rahatlık, sevgi ve destek veriyor. Onlardan her şey için yardım isteyin ve rehberliklerini sezgi yoluyla dinleyin.
      Kucak dolusu sevgilerle

      Beğen

  5. Merhaba;ben de son 4.5 aydır 7,77,777 hatta artık algıda seçicilik dediğimde 77777 gibi büyüyor..anlamı nedir? Teşekkür ederim🍀

    Beğen

    1. Çok güzel… 777 nin anlamı ‘Hayatının her alanında doğru yoldasın. Dengede kal ve farkındalığını koru ki bu güzel, pırıl pırıl yolda ilerlemeye devam et.’ Sevgiler

      Beğen

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.