Genel · Hayatım · Mucizeler

Meleklerle sohbetlerim

Artık öyle haşır neşir olduk ki anlatamam. Bir samimiyet, bir yakınlık. Çok seviyorum meleklerimi.

Bin bir türlü iletişim kurma yöntemi vardır eminim. Benim şu an seçtiğim sayıları kullanarak olanı. Bunun için daha önce de bahsettiğim Doreen Virtue’nun ‘Melek Numaraları’ (Angel Numbers 101, uygulama olarak da var) kitabını kullanıyorum. Kitapta 0’dan 999’a kadar sayıların anlamları yazılı. Ne zaman ismimin baş harflerini içeren bir araba plakası görürsem, hemen rakamının anlamına bakıyorum ve bunu mesaj olarak kabul ediyorum. Ve her seferinde aklımdaki soruya ne kadar uygun bir cevap olduğuna şaşıyorum.

Yakın geçmişten bir kaç misal veriyim:

Bir seferinde sabah moralim bozuk bir halde kalktım. Arkadaşımın dediği bir şeyi takmıştım kafama. Sonra neyse, biraz kendime gelip “Hiç yakışıyor mu bu sana, Arzu? Değer mi bu kadar takıntı yapmaya? Bırak gitsin, boşuna enerjini çökertiyorsun!”dedim ve bu konuyu herkes için en iyi ve hayırlı şekilde çözmeleri için meleklerime teslim ettim. Kısa bir süre sonra ismimin baş harflerini araba plakasında içeren bir araba fark ettim. Plaka’da yazılı rakam: 647. Hemen kitapta anlamına baktım ve: ‘Melekler yardım çağrını duydu, hallediyorlar, sen keyfine bak’, diyordu. Sevindim desem?
Bir başka seferinde son zamanlarda işim ile ilgili aldığım kararlar acaba doğru muydu diye dertlendiğimde art arda baş harflerimle iki araba plakası gördüm. Birinin rakamının anlamı “Şu an bulunduğun durum senin dualarının ve isteklerinin gerçekleşmesi. Şükret.” ve öbür plakanın rakamının anlamı: “İlahi işaretleri takip ettiğin için bu durumdasın. Enerjini yüksek tut ve güven” diyordu.

Diyeceğim mesajlar öyle güzel uyuyor ki. Muhteşem. Hemen cevabımı alıyorum. Sanki sohbet edermiş gibi.

Teşekkür ederim, meleklerim. Hiç yalnız bırakmıyorsunuz.

Resim’deki tüy Bordeaux’da kucağıma düşen. Sonunda uygun bir çerçeve buldum :)

Meleklerle sohbetlerim” için 15 yorum

    1. Merhaba Tam7harf :)
      Maalesef çevirisi daha yapılmamış. Umarım yakın zamanda çıkar. Eğer Ingilizcen yeterliyse, Internet’te bu site’de sayıların anlamlarına bakabilirsin: http://www.angeltherapy.com/angel-numbers

      Bunu yapabilmek için önce Hayhouse yayınevinin sitesine (ücretsiz) üye olman gerekiyor: https://secure.hayhouse.com/customer/account/create/
      Belki Google Translator’de yardımcı olabilir. Türkçe-İngilizce çevirileri bayağı başarılı. Eğer belli bir sayının anlamını merak edersen, severek bakabilirim :) Muhteşem bir hafta sonu diliyorum.

      Liked by 1 kişi

      1. Google translate ten daha iyi İngilizcem var çok şükür =) tamam ben bunu inceleyeyim. Sana dönerim. Sana da muhteşem hafta sonları yardımın için teşekkür ederim

        Liked by 1 kişi

      2. Amacım çok, çok mutlu, huzurlu bir yaşam sürmek. Eğer kitap önerilerin varsa, duymak isterim tabii ki.
        Teşekkürler şimdiden.

        Beğen

      1. Bayan arkadaşının burada yazması tamamen yeterli bence :) Yazmak istemiyorsa da benden selamlar ve saygılar. Mutlu günler diliyorum.

        Beğen

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.