Genel

İçimdeki ses

Ne güzel herşey mutluluk rayına oturmuştu, sonra sen git korkuna uy ve seçimini yap. Ne diyeyim bilemiyorum. O ufacık içimdeki sesi dinleseydim üç aylık zorluklara, mide ağrılarına gerek kalmayacaktı.

Birde kararımı verirken tüm benliğim, tüm varlığım, herşeyim n’olur bu yolu seçme diye haykırıyordu yani. Kulaklarımı tıkadım, yakınlarımı dinlemedim, korkularıma kandım. Sözde mantığıma dayanık bir seçimdi.

Aman, aman bir daha içimdeki sesi umursamazlıktan gelmeyeceğim – umarım. O çünkü asıl benim, en yüksek iyiliğimi isteyen parçam. Tersine eline mikrofon ve hatta megafon vereceğim. Aileme ve Volkan’a da sıkı sıkı tembih ettim, midemi ağrıtan bir şeye “evet” dememi engellesinler. Gerekirse yakamdan tutup geri çeksinler :D

Beni bu konuda düşündüren, kafamı kurcalayan o kadar mutlu bir halden en kısa zamanda ne kadar çabuk yoldan sapıp, dengemi kaybedebilmem. Insana haddini bildiren bir durum. Her zaman alçakgönüllü kalıp, insanlığımı unutmama dair bir hatırlatma.

Tek tesellim eskisi gibi artık herşeye boyun eğip katlanmayı değil, durumu terk etmeyi seçmem. Yakın bir arkadaşımın dediği doğru: eski Arzu olsaydı katlanırdı, ne pahasına olursa olsun o durumda kalırdı.

Zararın neresinden dönersen kardır derler ya. Geride bıraktım ve şimdi yine yeni maceralara açığım. Yelkenleri gerdim, iç sesim yine kaptanlık yapacak. Dümeni, pusulayı, kendimi ona teslim ettim.

Neyseki eski mutluluğum, hiçbir şey olmamış gibi en kısa zamanda geri döndü :) … alıngan değilmiş demek ki.

Gelecekteki Arzu lütfen – yalvarırım – bunları unutma!

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.